Välkommen till Massage & Spa i Uppsala!

Vi erbjuder dig massage- och kroppsbehandlingar i en lugn miljö. Allt från en mer bearbetande klassisk massage till en avkopplande ansiktsbehandling! Vi har även försäljning av produkter och presentkort.

Våra öppettider är oregelbundna. Välkommen att kontakta oss på telefon för mer information och lämna gärna ett meddelande, då vi kan stå upptagna med behandling. Vi återkommer så snart vi får en ledig stund! Vi gör gärna upp om tider även för försäljning av produkter och presentkort.

Vi tar emot ePassi Min Friskvård. (Gäller avdragsgill friskvård. Ej vid köp av produkter och presentkort.) Mer information finns på deras hemsida www.minfriskvard.se .

Massage & Spa i Uppsala och Trulssons Kiropraktik flyttade ut från Kraftkällan i oktober 2014. Tillsammans med bland annat företaget Kiropraktiskt bildar vi Kungsportens Friskvårdscenter (kungsportensfriskvard.se) och ligger i Kungsporten, Kungsängsvägen 19. (Delar av Kraftkällans gamla lokal!)
Parkering med p-automat finns på innergården. 1 timma är fri, dock krävs biljett även för denna timma. (Tryck på grön knapp för gratisbiljett.)

Ulrika, Monika och Jenny

Massage & Spa i Uppsala
Kungsängsvägen 19, nb
753 23 Uppsala
Telefon: 018-14 45 55 / 070-660 34 32